Hjelp, vi har fått hage (Innbundet)

alt man trenger å gjøre - og ikke gjøre - som nybegynner i hagen

Forfatter:

Eva S. Andersson (Illustratør) Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 254
Illustratør: Andersson, Eva S.
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hjälp, vi har fått en trädgård!
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788253037776
Omtale Hjelp, vi har fått hage
Det er deilig å ha en hage. Å kunne gå rett ut i det grønne, å spise middag under et epletre, å ha en gressplen å boltre seg på. Men hagen skal stelles også.
Denne boka er først og fremst skrevet for deg som er nybegynner i hagen og ikke aner hvordan du skal komme i gang. Men der står du, klar til å ta fatt, og kanskje har du innerst inne litt lyst også? Mange som har hatt hage en stund, er nesten like i villrede, de får dårlig samvittighet når våren kommer og tror de burde gjøre en hel masse, men hva egentlig?
Forfatteren av denne boka er journalist og mangeårig hageentusiast. Han har en befriende avslappet hagefilosofi og slett ikke fremmed for å fortelle hvordan du kan få en vakker hage med minimal innsats, enten du står der og må skape din grønne flekk fra bunnen av eller har overtatt en gammel hage. Det er egentlig ikke så vanskelig å stelle blomster, busker og trær. Poenget er at du skal trives, enten du vil jobbe mye eller lite, enten du vil konsentrere deg om et frodig og sjarmerende hjørne, drømmer om en magisk eventyrhage eller synes det er viktigst at den er ryddig og presentabel. Blir du lei, ta en pause og tenk på noe annet. Jobb med naturen og ikke mot den, sats på det som vil vokse hos deg og glem det andre, sier forfatteren..
Boka er gjennomillustrert med inspirerende og instruktive fotografier av Eva S. Andersson

Til toppen