Hjemlandet (Innbundet)

og andre fortellinger

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 273
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788203364587
Kategori: Romaner

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Hjemlandet
Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg?

Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens sterkeste stemmer, samtidig som de til sammen tegner et litterært tidsbilde.

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen er redaktører for denne samlingen skjønnlitterære tekster. Kronprinsessen ble invitert til å være redaktør i forbindelse med at Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019, og i kraft av sin rolle som ambassadør for norsk litteratur i utlandet. Hun valgte seg forfatter Geir Gulliksen som medredaktør.

Forfattere: Agnes Ravatn, Dag Solstad, Demian Vitanza, Helga Flatland, Karl Ove Knausgård, Maria Navarro Skaranger, Marit Eikemo, Ole Robert Sunde, Siri Hustvedt, Tomas Espedal, Vigdis Hjorth og Wencke Muhleisen.

Til toppen

Andre utgaver

Hjemlandet
Bokmål/Nynorsk Ebok 2019
Hjemlandet
Bokmål/Nynorsk Nedlastbar lydbok 2019

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: