Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert (Varer uspesifisert)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Varer uspesifisert
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Gan Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249216536
Omtale Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert
Hjerteprogrammet har sitt utgangspunkt i barnehagekjeden Læringsverkstedet, hvor man i flere år har arbeidet strukturert og systematisk med sosial kompetanse som tema.
Dette er et konkret og praktisk opplegg, laget for å kunne passe rett inn i barnehagens planer og arbeid.

Med utgangspunkt i små hverdagshistorier om barna Mats og Mille, faste samlinger her kalt Hjertesamlinger, og en hel "ide-bank" med aktiviteter, får barna konkrete rammer og målsettinger å knytte opplevelser og erfaringer til.

I Hjerteprogrammet er sosial kompetanse delt inn i tre hovedtema, eller hjertelag, og ni undertema. Aktiviteter er inndelt i kategorier og skaper en systematisk oppbygning fra det enkle til det mer komplekse: JEG ? DU ? VI.

Hjerteprogrammet består av: Ni illustrerte samtalekort med en historie, forslag til en Hjertesamling, og aktiviteter. En magnettavle med bilder, en høytlesningsbok med flere historier og en veiledning til praktisk bruk.

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: