Hjertets beslutning / Mørke hemmeligheter av Janice Maynard og Yvonne Lindsay (Ebok)
Ebok

Hjertets beslutning / Mørke hemmeligheter (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150738919
Omtale Hjertets beslutning / Mørke hemmeligheter
Hjertets beslutning

Jobb og forretninger, 24 timer i døgnet, det er milliardær Leo Cavallos motto. Å bli tvunget til å sykemelde seg på grunn av et hjerteproblem er derfor vanskelig å akseptere. Et avslappende opphold i fjellene er hva han trenger, ifølge broren hans, men Leo tviler. Så møter han vertinnen, Phoebe Kemper, og plutselig ser alt mye lysere ut!

Men Phoebe bor ikke alene. Hun tar hånd om den lille niesen sin mens søsteren er bortreist. Overraskende nok er det virkelig hyggelig å leke familie i noen uker. Spørsmålet er hva Leo skal velge når det er på tide å reise hjem igjen – jobben eller kjærligheten?Mørke hemmeligheter

For Finn Gallagher er det ikke noe som er viktigere enn å beskytte fosterforeldrene sine. Så da den vakre Tamsyn Masters dukker opp på døren hans og spør etter moren sin, gjør han det eneste han kan komme på – han lyver. Tamsyn har ikke brydd seg om å oppsøke moren tidligere, så hvorfor skal hun få treffe henne nå når moren er alvorlig syk? Og hvis en liten harmløs forførelse kan føre til at han har henne under oppsikt, så hvorfor ikke?

Men Finn får enda en ting å holde hemmelig, han faller for Tamsyn. Hun er ikke i det hele tatt den han trodde at hun var, og nå står han overfor et valg – Tamsyn eller sannheten. For han kan ikke få både og.

Til toppen

Bøker i serien