Lyssetting for digital fotografering (Heftet)

Forfatter:

, Dag-Rune Z. Vollen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 275
Forlag: BookWorld
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lighting for digital photography
Oversatt av: Vollen, Dag-Rune Z.
ISBN/EAN: 9788277725024
Kategori: Foto og film
Omtale Lyssetting for digital fotografering
Nå som du har hatt ditt digitale kamera en stund, håper jeg du har lyst til å lære mer om hvordan du kan ta riktig gode bilder. Stikkordet er lys. Evnen til å se, påvirke, endre, kontrollere og skape gode lysforhold er veien til flotte blinkskudd.

I Lyssetting for digital fotografering, tar fotograf og bestselgende forfatter Syl Arena for seg alt fra det helt primære til det avanserte om lys og lysbruk i fotografering. Du lærer hvordan du ser farge, retning, intensitet, kontrast og forskjellen på hardt og mykt lys. Videre går vi gjennom alle mulighetene som ligger i å bruke naturlig lys og lys fra blits når du fotograferer inne eller ute. Så fordyper vi oss i kunnskap om hvordan du skaper dine egne lysforhold og bruker dette kreativt. Blits eller studioanlegg, innebygd kamerablits eller dagslys - Syl viser deg hvordan du tar kontroll over lyset ditt:
Lær det du trenger å vite - og litt til - om lysverktøy som gir deg mer lys og mykere lys - paraplyer, lysbokser, reflektorer og diffusorer.
Forstå hvordan du kontrollerer og former lyset i seg selv med flagg, gitter, snuter og zoomen i blitsen din.

Ta i bruk mulighetene de forskjellige fargetemperaturene lys har - om det er sola, ei lyspære, lysrør eller en blits - og hvordan du bruker hvitbalanse og blitsfargefilter til å fargesette fotografiet ditt.
Bruk det du har lært i praksis til mange forskjellige fotografisjangre. Produktfoto, naturfoto, reportasje til enkle og ikke fullt så enkle portretter, og gruppebilder.

Boka Lyssetting for digital fotografering: Veien til flotte blinkskudd lærer deg hvordan lys oppfører seg og hvordan du bruker dette for å utvikle deg til en fotograf som kontrollerer og lager dine egne optimale lysforhold og tar enestående fotografier.

Til toppen