Barmens kjøkkenskole (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 192
Illustratør: Storvik, Kjell Ove
Forlag: Kagge forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248905271
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Barmens kjøkkenskole
Barmens kjøkkenskole forteller deg alt du trenger å vite for å lage god mat og bli en kløpper på kjøkkenet. Med inngående råvarekunnskap lærer du alt fra hvordan du kan se om en fisk er fersk til hvordan du oppbevarer den, hvordan du stykker opp og bruker de ulike delene av kjøttet på et dyr, og hva slags temperatur ulike kjøttyper skal deles i, oppbinding og utbeining av fugl, bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, urter, krydder og mye mer. Alt du trenger å vite om råvarer er med i denne boka. I tillegg lærer du om de ulike koketeknikkene, om diverse utstyr man trenger og ikke trenger og hva de brukes til. På toppen av det hele får du et utvalg oppskrifter som mesterkokken Lars Barmen deler med oss. Boka er gjennomillustrert med fotografier av Kjell Ove Storvik

Til toppen

Flere bøker av Lars Barmen: