Basic glutenfri baking (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 98
Illustratør: Nilsson, Jon Marius
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282201384
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Basic glutenfri baking
Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene.
Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi.
Trenden med å velge glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge.
Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel.


Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring.
Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst.
Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok.

Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

Til toppen