Kokkelære (Innbundet)

den store kokeboka

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 624
Illustratør: Eriksson, Ingvar
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275477628
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Kokkelære
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.

Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.

Til toppen

Årets beste kokebok 2015
Anmeldelser av Kokkelære

Vinner av Årets beste kokebok 2015.

Juryens begrunnelse: "Det går tiår mellom hver gang det kommer ut en kokebok bok som vil bli stående som en klassiker. Tom Victor Gausdals Kokkelære er vår tids Schønberg Erken Stor kokebok - et omfattende og svært anvendelig oppslagsverk som kommer til å bli et must i alle kjøkken -  og som snarest bør bli standard lærebok ved alle norske skoler som utdanner kokker. Den bør også være obligatorisk for alle amatørkokker som drømmer om å spisse sin matlaging."

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: