Hverdagsmat (Innbundet)

som virkelig smaker

Forfatter:

Jon Arne Berg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 192
Illustratør: Berg, Jon Arne
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202452438
Kategori: Mat og drikke
Omtale Hverdagsmat

Tenk deg hvis du kunne lage hverdagsmaten dobbelt så raskt som du gjør nå, dobbelt så god på smak og samtidig variere smaken slik at du ikke blir lei, men faktisk gleder deg til å komme hjem for å lage og nyte måltidet - dagens høydepunkt?

Kokkegruppen The Flying Culinary Circus vet alt om tidsklemma og har gjennom sine reiser i over 47 land måttet lære seg knepene for å lage mat som er rask og enkel, og som samtidig smaker fantastisk godt. I denne boka deler de sine smakfulle oppskrifter på hverdagsmat og gir deg masse tips på hvordan du sparer tid i tilberedningen.

Boka er delt inn etter hvor lang tid rettene tar å lage (rask, raskere, raskest), visualisert med et «tidstermometer» som viser deg når du skal starte med hva, og når ting er ferdig, slik at du enklest mulig kan lage retten og lære hvordan du legger opp matlagingen for å spare tid. I tillegg er boken organisert slik at det er enkelt å finne fram til retter basert på ønsket råvare. Knepene er så enkelt forklart og illustrert at selv barn vil kunne skjønne det.

Smakfull og sunn hverdagsmat fra bunnen av, på kort tid -- lær deg mesterkokkenes lure knep og triks for å spare tid.

Til toppen

Nyttig og inspirerende
Nanna Johannessen, VG
Anmeldelser av Hverdagsmat

«Denne kokeboken kan være en livredder for folk i tidsklemmen som sliter med å få tid til å lage variert og sunn mat i hverdagen. Boken er delt inn etter hvor lang tid det tar å lage rettene (Over 30 minutter, 20–30 minutter og under 20 minutter), i tillegg til at de gir konkrete råd for effektiv matlaging, og tips for i hvilken rekkefølge du bør gjøre hva på kjøkkenet. Boken har innbydende bilder av rettene og fremgangsmåten er pedagogisk forklart med et eget "tidstermometer". Nyttig og inspirerende!»
VG

Til toppen