Hvor kommer jeg fra? (Innbundet)

Serie: Lek og lær 3-6 år 

Forfatter:

Rune Markhus (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 56
Illustratør: Markhus, Rune
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lek og lær 3-6 år
ISBN/EAN: 9788202374631
Kategori: Faktabøker
Alder: 4 - 8
Omtale Hvor kommer jeg fra?

En faktabok i bildebok-form, om en jente som en kveld hun skal legge seg spør pappaen sin: «Hvor kommer jeg fra?» Pappaen forklarer at «du kommer jo fra magen til mamma, det har vi snakket om før.» «Men før det?» «Da var du bare et lite frø.» Så forteller faren om forplantning. «Men før det?» «Mamma kom fra mormor og morfar.» «Men før det?» Faren forteller om oldemor, og hennes mor osv. «Men før det?» spør jenta. Dermed tas vi tilbake til våre ape-stamfedre, og lengre og lengre tilbake i evolusjonsutviklingen, med oppslag som stadig avsluttes med jentas insisterende: «Men før det?» helt tilbake til livet oppsto. Men det stopper ikke der – for hva var det som var før det?

En original og ambisiøs bildebok som formidler et av våre største eksistensielle spørsmål for de yngste. En spennende og fascinerende reise tilbake i tid, og inn i kjernen av vår egen eksistens.

Barn stiller mange spørsmål, noen enklere å svare på enn andre. Dag O. Hessen forsøker med denne boka å svare på et av de aller vanskeligste – hvor vi kommer fra. Boka er rikt illustrert med fantastiske illustrasjoner av Rune Markhus.

Til toppen

Flere bøker av Dag O. Hessen:

Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: