Hvordan øke salget uten flere selgere (Heftet)

bli med på den nye bølgen av bedrifter som benytter salgsautomasjon

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 258
Forlag: Primehead
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299927376
Kategori: Markedsføring
Omtale Hvordan øke salget uten flere selgere
I boken Hvordan øke salget uten flere selgere deler Kjell Halvor Landsverk hemmeligheten for å oppnå suksess, i en ny tidsalder, innen salg: Det er ikke nok å ta i bruk nye kanaler som sosiale medier. Salgsprosessen fra A til Å må automatiseres. Salgsautomasjon er nøkkelordet.

Hva er hemmeligheten for å øke salget i en bedrift? De fleste bedriftsledere vil si å ansette flere selgere, men dette er feil. Oppgaven eksisterende selgere utfører må endres fra og håndtere hele salgsprosessen til bare å håndtere siste del der salget kommer. Resten av salgsprosessen, som kan ta så mye som 90% av tiden til en selger, må automatiseres.

Boken Hvordan øke salget uten flere selgere går gjennom hvordan bedrifter kan implementere salgsautomasjon og inneholder en rekke eksempler på metoder som kan benyttes. I tillegg inneholder boken omfattende informasjon om salgsteknikk knyttet til automatisering av salget, samt egne kapitler om salgsmotivasjon. Noe av innholdet i boken:

- Strategi for salgsautomasjon

- Verktøyer som brukes i forbindelse med salgsautomasjon

- Eksempler på hvordan salgsautomasjon kan brukes innen spesifikke bransjer

Istedenfor at en selger kaster bort verdifull tid på kunder som ikke er klare for å kjøpe, flyttes innsatsen over til kunder som faktisk er klare til å kjøpe i dag. Enhver selger, når salgsautomasjon er implementert, kan derfor øke salget markant. I mange tilfeller blir salget mangedoblet.

Kjell Halvor Landsverk har jobbet med salg i over 20 år. Han startet med salg i telebransjen og gikk videre til inkassobransjen. Han har flere ganger blitt kåret til beste selger i bedriften og er gründer av et softwareselskap som leverer løsninger for salgsautomasjon.

Til toppen

Flere bøker av Kjell Halvor Landsverk: