Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? av Sten Sture Skaldeman (Ebok)
Ebok

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? (Ebok)

Forfatter:

Brim Hilt (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 0.53 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Varför går jag inte ner i vikt?
Oversatt av: Hilt, Brim
ISBN/EAN: 9788292605752
Kategori: Kosthold
Omtale Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?
Sliter du med å gå ned i vekt på lavkarbo? Her får du løsninger fra Skandinavias fremste lavkarbo-ekspert og mester i vektreduksjon: Sten Sture Skaldeman!

Sten Sture Skaldeman veide på sitt tyngste nesten 150 kilo. Etter å ha prøvd alt - og gitt opp - bestemte han seg for å spise det han hadde lyst til å spise: egg, bacon, rømme, smør og andre lavkarbo-matvarer som blir sett på som "usunne". Resultatet var at han mer enn halverte vekten, fikk utmerket helse, forbedret humøret og kneblet sukkersuget.

I dag har Skaldeman skrevet mange lavkarbo-bøker, og de mest kjente i Norge er GI-Null!, Spis deg ned i vekt og Sten Sture Skaldemans kokebok. Han holder jevnlig lavkarbo-foredrag for fulle hus i Norge og Sverige og mottar ukentlig hundrevis av brev, telefoner og e-poster av mennesker som har spørsmål om lavkarbo og vektreduksjon.

I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og viktigste spørsmålene han har mottatt opp gjennom årene. Boken er skrevet i den motiverende og underholdende tonen Skaldeman er kjent for.

Til toppen

Andre utgaver

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?
Bokmål Innbundet 2011

Flere bøker av Sten Sture Skaldeman: