Hypnotisøren av Lars Kepler (Ebok)
Ebok

Hypnotisøren (Ebok)

Serie: Joona Linna 1

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.27 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hypnotisören
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
Serie: Joona Linna
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202384562
Kategori: Krim og Spenning og Krim og mysterier
Omtale Hypnotisøren
Hypnotisøren er første bok i serien om etterforsker Joona Linna. Serien har hatt enorm suksess, og solgt til mange land.

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.

Til toppen

Skal du lese bare ei bok i år, må du vurdere å la det bli Hypnotisøren

Oppland Arbeiderblad

Andre utgaver

Hypnotisøren
Bokmål Innbundet 2010
Hypnotisøren
Bokmål Heftet 2011
Hypnotisøren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011

Flere bøker av Lars Kepler:

Anmeldelser Hypnotisøren

"Skal du lese bare ei bok i år, må du vurdere å la det bli Hypnotisøren. For i mangel av et mer faglig elegant uttrykk; huttetu! Huttetu for noen mord, for noen motiver, for noen konsekvenser og ikke minst grøss og gru for en stemning." 
Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad (terningkast seks)

"Velskrevet og intenst spennende krim, en dyktig utført førstebok i ny stor svensk krimserie.(...) Det er nesten så jeg følger meg hypnotisert til å si: Kjøp Hypnotisøren!"  Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG (terningkast fem)

"Historien gjør noen uventede krumspring, og er både original og svært godt fortalt."  Ingrid Brekke, Aftenposten (terningkast fem)

"Hypnotisøren er voldsomt spennende, utrolig godt bygd opp og skrevet. Boken skiller seg fra andre krimromaner ved at du blir godt kjent med flere hovedpersoner. Man får likevel dypere innsikt i alle personenes personlighet og lynne, og også deres vanskeligheter som inneholder alt fra ekteskapsproblemer, utroskap, en fortid som ønskes og burde bli glemt, og ungdomsutfordringer gjør historien hverdagslig og troverdig."
Vibeke Johnsen, Nettavisen- Side 2

“For dette er virkelig et mesterverk av ei bok. Elskere av sjangeren vet at det ikke nødvendigvis er gull alt som selger. At etablerte forfattere noen ganger tyr til lettvinte løsninger, uten at det nødvendigvis påvirker kjøpelysten til leserne. Men noen ganger dukker det opp forfattere og verk som virkelig setter spor. Klisjeen 'umulig å legge fra seg' er brukt bortimot i hjel. Men er det ei bok jeg har lest i det siste som virkelig fortjener å omtales på det vis, må det være denne.”
Mariell Tverrå Løkås, Opdalingen

"(...)en av sesongens mest personlighetssterke nordiske krim- romaner."
Kjetil Wold, Stavanger Aftenblad

Brutal spenning "Plotet er en actionthriller verdig, og det mentale landskapet er ren neglebiterpsykiatri fra skrekkfilmens repertoar."
Arne Guttormsen, Vårt Land
 

Til toppen

Bøker i serien