I boks (Innbundet)

den lille matpakkeboka

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 188
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275475754
Kategori: Mat og drikke
Omtale I boks
Nistemat kan være så mye mer enn to svette skiver gulost. Fra de starter i barnehagen til de er ferdige med grunnskolen spiser et vanlig, norsk barn 3375 nistepakker. Tenk hvis du med enkle grep kunne gjort matpakka til dagens høydepunkt? Med litt variasjon, morsomme detaljer og smaker som barna liker kan matboksen bli en liten forundringspakke hver eneste dag.

I denne boka finner du inspirasjon til kjappe, gode og sunne nistepakker, som det er enkelt å lage i en hektisk hverdag. Hvilke råvarer eller produkter er de aller beste i matpakka? Hvordan kan du planlegge lettvint for barnas niste, eller gjenbruke de gode restene fra middagen i går?  Du får tips om morsomme triks, smart oppbevaring og lure variasjonsmuligheter – og om kosthold, ernæring og gode matvaner.  Alt laget med tanke på norske barns ganer og vaner.

Forfatteren av I boks, Susanne Kaluza drifter den populære foreldrebloggen susannekaluza.com. Her deler hun mattips, nister, aktiviter og annen inspirasjon for tusenvis av daglige lesere. 

Til toppen

en kjempefin bok som er spekket med tips og gode ernæringsråd
Hobbykokken.no

Flere bøker av Susanne Kaluza og Agnete Brun:

Anmeldelser I boks

"Enkelt og inspirerende."
Linn T. Sunne, Oppland arbeiderblad

"Dette er absolutt en bok jeg kommer til å bla i ofte for å hente ny inspirasjon. Jeg anbefaler den på det sterkeste til alle småbarnsforeldre."
Leserommet.com

"...en kjempefin bok som er spekket med tips og gode ernæringsråd. Det er en bok som har bilder på nesten hver eneste side og du lurer aldri på hva forfatteren mener eller hvordan man skal utføre noe som er beskrevet i boka."
Hobbykokken.no

Til toppen