Identitet ukjent / Det hjemsøkte huset av Debra Webb og Jana DeLeon (Ebok)
Ebok

Identitet ukjent / Det hjemsøkte huset (Ebok)

Serie: Harlequin Bestselger 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 448
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Bestselger
ISBN/EAN: 9789150733235
Kategori: Romaner
Omtale Identitet ukjent / Det hjemsøkte huset
Identitet ukjent

Eksplosjonen om bord i yachten  til narkobaronen Juan Marcos fratok DEA-agent Linc Reece alt. Lori, hans kone og partner, ble aldri funnet, og til slutt måtte Linc akseptere at hun var død. Han hadde ikke mer å leve for, og sluttet i narkopolitiet og begynte som privatetterforsker i Equalizers.

Men etter sju år stilles han overfor et nytt faktum. I en liten by i Tennessee bor det en kvinne som heter Mia Grant. Hun ser ut som Lori, oppfører seg som Lori ... er Lori. Linc er overbevist om at det er hans kone, men han kan ikke bevise det ...Det hjemsøkte husetFor Olivia Markham, som livnærer seg ved å skrive om hjemsøkte hus, er det gamle huset laMalediction dypt inne i Louisianas sumper det ideelle stedet å oppholde seg mens hun gjør seg ferdig med jobben sin. Hun er ikke lettskremt, men det er noe som gir henne frysninger og gjør henne urolig her – hun hører underlige lyder, ting forsvinner, og hun oppdager låste dører og hemmelige passasjer.

John Landry er politimann med én ting på agendaen, nemlig å finne sin forsvunne stesøster. Han spiller rollen som vaktmester ved laMalediction, som stesøsteren var på vei til da hun forsvant. Det siste han trenger, er en mystisk skjønnhet som hevder at det hviler en forbannelse over huset. Men han må likevel innrømme at det virker som om noen gjør alt de kan for å skremme Olivia bort – for godt ...

Til toppen

Bøker i serien