Iglene i innsjøen (Heftet)

Serie: Den onde greven 3

Forfatter:

Karoline Melli (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A series of Unfortunate Events - The Wide Window
Oversatt av: Melli, Karoline
Serie: Den onde greven
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202558444
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Iglene i innsjøen

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix!

De tre stakkars foreldreløse Baudelaire-barna Violet (14), Klaus (12) og Sunny (baby) har pågangsmot og er uredde, men den grusomme Grev Olaf er hele tiden etter dem for å få tak i formuen deres.

Kjære leser,

Dersom du aldri har lest noe om de foreldreløse Baudelaire-barna, er det noe jeg synes du bør få greie på før du leser en eneste setning til: Violet, Klaus og Sunny er virkelig snille og intelligente barn, men jeg må dessverre meddele at deres liv er fylt til randen av ulykke og elendighet. Alle historiene om de tre søsknene er sørgelige og grufulle, og den du holder i hånden er kanskje den skrekkeligste av alle.

Med mindre du er sterk nok til å takle en historie som blant annet dreier seg om en orkan, et nødsignal, blodtørstige igler, kald agurksuppe, en hjerteløs skurk og en dukke ved navn søte Siri, er jeg derfor redd denne boken kan komme til å sjokkere deg dypt.

Det er min bane i livet å fortsette disse ulykksalige beretningene. Du står imidlertid fritt til å tenke nøye gjennom hvorvidt du skal pine deg gjennom den tragiske historien som skjuler seg innenfor denne bokens permer.

Med respektfull hilsen,
Lemony Snicket

Til toppen

Andre utgaver

Iglene i innsjøen
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Lemony Snicket:

Bøker i serien