Ikke ville se av Jan Guillou (Ebok)
Ebok

Ikke ville se (Ebok)

Serie: Det store århundret 4

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.38 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Att inte vilja se
Oversatt av: Engen, Bodil
Serie: Det store århundret
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788241910883
Kategori: Romaner og Romaner
Omtale Ikke ville se
Fjerde bok i serien Det store århundret. Utenfor Sveriges grenser ulmer en verdensbrann som med tiden vil bli kalt Den andre verdenskrig. For Lauritz, den eldste av brødrene Lauritzen, er det vanskelig ikke å ta stilling. Familiens største økonomiske inntektskilder befinner seg i Tyskland, akkurat som barnas mormor og morfar. Men tyskerne har også okkupert brødrenes hjemland, Norge. Anmeldere om Ikke ville se: «Gripende og raffinert». Gefle Dagblad «Godt jobbet, Guillou! Dette lover godt for fortsettelsen». Östgöta Correspondenten «Ikke bare klarer han det, han gjør det elegant og rett som det er underholdende med sin lakoniske humor. Foruten et nytt perspektiv gir han en levende skildring av 1940-tallets Sverige.» Borlänge Tidning «Med Ikke ville se har Jan Guillou nådd et høydepunkt som forfatter. Han gestalter levende og innsiktsfullt en tid der mange opplevde uvisshet og splittelse, ikke minst på det personlige planet.» Vestmanlands Läns Tidning Om forfatteren: Jan Guillous rike forfatterskap startet i 1971, og til sammen har han skrevet mer enn 40 bøker. Det store århundret er hans mest omfattende prosjekt noensinne og forteller om 1900-tallet - menneskehetens største, styggeste og blodigste århundre. Tidligere utkommet i serien er Brobyggerne, Dandy og Mellom rødt og svart. Oversatt av Bodil Engen

Til toppen

Andre utgaver

Ikke ville se
Bokmål Innbundet 2014
Ikke ville se
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Ikke ville se
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Jan Guillou:

Anmeldelser Ikke ville se

«Gripende og raffinert». Gefle Dagblad

«Godt jobbet, Guillou! Dette lover godt for fortsettelsen».
Östgöta Correspondenten

«Ikke bare klarer han det, han gjør det elegant og rett som det er underholdende med sin lakoniske humor. Foruten et nytt perspektiv gir han en levende skildring av 1940-tallets Sverige.»
Borlänge Tidning

«Med Ikke ville se har Jan Guillou nådd et høydepunkt som forfatter. Han gestalter levende og innsiktsfullt en tid der mange opplevde uvisshet og splittelse, ikke minst på det personlige planet.»
Vestmanlands Läns Tidning

Til toppen

Bøker i serien