Ikkevoldskommunikasjon (Heftet)

Empatisk kommunikasjon -- et språk for livet

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 240
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nonviolent communication
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788291614434
Kategori: Psykologi

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Ikkevoldskommunikasjon
Med giraffspråk kan du gjøre potensielle konflikter til fredelige dialoger, bryte med tankemønstre som kan føre til sinne og depresjon, si din mening uten å skape fiendtlighet, kommunisere med empati ved å bruke din innlevelsesevne og gjøre livet bedre for deg selv og andre.

"Hver gang en annen tolker det du sier som kritikk, angrep, vurdering eller fordømmelse, er sannsynligheten for at vi får våre egne behov tilfredsstilt nærmest lik null", sier Marshall B. Rosenberg, "og vi kan være nokså sikre på at den andres neste trekk er å forsvare seg eller gå til motangrep."

Rosenbergs instruktive bok handler om å lære deg å gi uttrykk for dine egenskaper som kommunikator - og dine udekkede behov i de fleste situasjoner, og å lytte til andre med innlevelse i stedet for å vurdere, dømme og få dem til å skamme seg eller føle skyld.

Formålet med giraffspråket er ikke å endre andre eller å justere andres atferd, for at vi selv skal få det som vi vil: Formålet er å etablere kontakt, basert på oppriktighet og innlevelse - og dermed kunne ivareta den andres og dine behov.

Til toppen