Ingen visste (Innbundet)

Del 1

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 100
Forlag: ÜberPress
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293254294
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Ingen visste
Nominert til Kulturdepartementet sin tegneseriepris 2019.

Hva om du er redd for andre mennesker, hvem de er og hva de er ute etter? Du husker ikke hvem du er eller hva du gjør lenger? Hva om alt du er redd for virker litt for virkelig?

Ruby og Ben har blitt hjemløse i Oslo og bestemmer seg for å okkupere et gammelt, forlatt hus. Et tilfeldig hus, tilsynelatende. Ruby husker ikke hvem hun er eller hvorfor en mann med navn Ståle leter etter henne. Ståle har kun et foto av Ruby sine besteforeldre til å identifisere henne med, for hun er prikk lik sin bestemor. Ben prøver å hjelpe henne så godt han kan, men han er egentlig ganske fornøyd med å ikke ha noen steder å høre hjemme. Livet kan han ta på sparket.

Ti er en ung mann med hukommelsestap. Han har ingen minner fra sitt tidligere liv, noe som plager ham mye. Noe gnager såpass mye i ham at han aldri får ro.

Ved en tilfeldighet treffes Ruby og Ti ... og de føler en plutselig lengsel, som om de har kjent hverandre i en evighet. Ståle overrasker dem begge også, ved å følge etter Ruby. Når han treffer Ti er han ikke bare overrasket, han er ekstatisk.

Ruby og Ti har kanskje mer til felles enn de aner, men det er kanskje ikke en dør de vil åpne.

Så Ståle åpner den for dem.

Til toppen

Andre utgaver

Nobody knew
Engelsk Innbundet 2020