Innføring i mikroøkonomi (Fleksibind)

for økonomisk-administrative studier

Forfatter:

, og

David Keeping (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 610
Illustratør: Keeping, David
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202640521
Kategori: Økonomi og ledelse
Fag: Samfunnsøkonomi
Nivå: Akademisk
Omtale Innføring i mikroøkonomi

Ny utgave av INNFØRING I MIKROØKONOMI.

Sommeren 2020 kommer 3. utgave av læreboka Innføring i mikroøkonomi av Viggo Andreassen, Ivar Bredesen og Joachim Thøgersen i bokhandelen. Boka har vært gjennom en betydelig revidering av både tekst, pedagogisk fremstilling og layout. Den er dessuten utvidet med tre nye kapitler:

– Tilpasninger over tid.
– Miljøøkonomi.
– Internasjonal handel og velferd.

Innføring i mikroøkonomi gir en presis og pedagogisk fremstilling av mikroøkonomisk teori. I fremstillingen av stoffet er det tatt hensyn til at studentenes grunnkunnskaper i matematikk har endret seg. Boka legger derfor i større grad enn tidligere vekt på intuitive forklaringer i tillegg til grafiske fremstillinger av stoffet. Et minimum av matematikk er integrert i teksten, mens den vanskelige delen av matematikken er plassert i et appendiks.

Stoffet er inndelt i fem deler som samlet utgjør minimum 15 studiepoeng. Som kjernepensum i et 7,5 eller 10 studiepoengs emne i mikroøkonomi, vil deler av del 1 til og med del 4 være tilstrekkelig. Dersom lærestedet ønsker å endre innholdet eller utvide emnet i mikroøkonomi, tilbyr læreboka 11 valgmuligheter, blant annet miljøøkonomi og atferdsøkonomi.

Til toppen