Innføring i mikroøkonomi. Øvingsoppgaver med løsningsforslag (Heftet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202533786
Kategori: Økonomi og ledelse
Fag: Samfunnsøkonomi
Nivå: Akademisk
Omtale Innføring i mikroøkonomi. Øvingsoppgaver med løsningsforslag

Denne oppgaveboka med løsningsforslag er et nyttig hjelpemiddel for studenter som skal tilegne seg teorien i læreboka Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Dette gjør det lettere for studenten å arbeide med pensumet i mikroøkonomi.

Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver som er egnet til å teste studentenes grep om både de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen. Løsningsforslagene byr på en grundig gjennomgang av alle oppgaver og særlig regneoppgavene. Det er også lagt vekt på å bruke figurer i både oppgavetekstene og løsningsforslagene.

I Innføring i mikroøkonomi – øvingsoppgaver med løsningsforslag har man, på samme måten som i læreboka, lagt vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringsemnene i mikroøkonomi, selv om også alle andre kapitler i innføringsboka er godt dekket med øvingsoppgaver. Det er dermed også mulig å bruke oppgaveboka som en frittstående oppgavebok til et hvilket som helst innføringsemne i mikroøkonomi, uavhengig av hvilken lærebok som benyttes.

Til toppen

Du vil kanskje også like