Inni er vi alltid unge (Innbundet)

aldringsmeditasjoner

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 207
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203297380
Kategori: Selvutvikling
Omtale Inni er vi alltid unge
«I en av de store vindusflatene så jeg plutselig et glimt av moren min, høy, tynn, med et litt steilt ganglag og et ubekvemt uttrykk i ansiktet. Problemet var bare at moren min var død for mange år siden. Personen i vinduet var meg.»

Opplevelsen av egen aldring kan nærmest komme som en overraskelse, sier Sissel Gran. Hun er psykolog og parterapeut, og slett ingen aldersforsker. Hvorfor er hun plutselig blitt så opptatt av dette temaet? 67 år gammel kjenner hun alderen på kroppen og skjønner at hun nå definitivt er i gruppen «eldre». Her deler hun sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet.
Sissel Grans ønske er å utfordre seg selv: Kan hun, gjennom å nærme seg temaet aldring, greie å utvikle en modigere holdning overfor det ufravikelige; alderdommens skjørhet og livets slutt? Hun spør seg om det kan finnes uventede gleder å hente i aldringsprosessen, som mer frihet og åpenhet. Og om kontakten med et indre, aldersløst selv kan representere en motkraft i antialdringens tid.

Til toppen

... en optimistisk bok, med gjenkjennelige, men gode råd om en god alderdom.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

Inni er vi alltid unge
Bokmål Ebok 2019
Inni er vi alltid unge
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Inni er vi alltid unge
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Sissel Gran:

Anmeldelser Inni er vi alltid unge

«... en optimistisk bok, med gjenkjennelige, men gode råd om en god alderdom.»
Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)

«En levende bok. Og jo mer hun bruker av seg selv og sine nærmeste, desto mer lesverdig blir det.»
Kenneth Moe, Aftenposten

«Inni er vi alltid unge er skrevet av en innsiktsfull, erfaren, fordomsfri, selvtrygg terapeut/psykolog som har de grunnleggende svarene klart for seg, er vant til å føre ordet i det offentlige rom og i stand til å turnere de vanskeligste følelser uten å mumle, rødme, stotre.»
Geir Pollen, Klassekampen

«Sissel Gran er med sine bøker flink til å sette i gang tanker og refleksjoner hos sine lesere. Med Inni er vi alltid unge har hun klart det igjen.»
Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse

Til toppen