Jaget prinsesse / Skjulte skatter av Catherine Mann og Jennifer Lewis (Ebok)
Ebok

Jaget prinsesse / Skjulte skatter (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150735147
Omtale Jaget prinsesse / Skjulte skatter
Jaget prinsesse

Jaget av fans og paparazzier på et luksushotell, kaster prinsesse Mariama Mandara seg inn gjennom nærmeste dør. Forvirret oppdager hun at det er suiten til legen Rowan Boothe – en mann hun har hatt flere diskusjoner med, men likevel er plagsomt tiltrukket av.

Rowan har ikke lyst til å hjelpe prinsessen, han har ikke mye til overs for arrogante kongelige. Men omstendighetene gjør at han tvinges til å tenke nytt – de finner nemlig en forlatt baby under en serveringsvogn. Plutselig må de samarbeide for å håndtere den uvanlige situasjonen. Rowan oppdager snart at bak fasaden skjuler det seg en varm, attraktiv kvinne. Og Mariama innser at det kommer til å bli vanskelig å skilles, både fra den lille jenta og fra Rowan …Skjulte skatter

For å finne et gammelt arvestykke som har vært forsvunnet i århundrer, må Vicki St. Cyr få hjelp av en skattejeger. Tilfeldigvis blir det Jack Drummond, en mann hun hadde et kort forhold til en gang. I det nære samarbeidet får hun stadig vanskeligheter med å konsentrere seg om jakten, og legger mer og mer fokus på den grublende Jack.

Å dykke etter skatter på havets bunn er hverdagsmat for Jack, men det blir desto verre å forholde seg til Vicki. Han har ikke glemt hvordan han seks år tidligere ble overrumplet av følelsene han hadde for henne, og flyktet hals over hodet. Nå kan ikke Jack nekte for at det fremdeles brenner en ild når han ser på henne. Men kan han være sterkere denne gangen og kanskje finne den største skatten, i form av kjærlighet?

Til toppen

Bøker i serien