Jakta på makta av Ketil Raknes og Bård Vegar Solhjell (Ebok)
Ebok

Jakta på makta (Ebok)

12 råd for effektiv påvirkning

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205511750
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Jakta på makta
12 konkrete verktøy for hvordan du skal få gjennomslag, skrevet av forfattere som har jobbet på toppnivå i norsk politikk.

Hvorfor er det så viktig at du klarer å oppsummere budskapet ditt på ett A4-ark? Hvordan skaffer du nettverk og bygger allianser? Hvordan bli lyttet til, selv med lite makt og penger? Og hva er det du absolutt ikke må gjøre?
Jakta på makta er boka for deg som har noe viktig å si, og som derfor vil at flere skal høre på deg. Du kjemper kanskje for én spesifikk sak - som ny kunstgressbane eller flere arbeidsplasser til kommunen din. Eller kanskje arbeider du på lengre sikt, for et bedre miljø eller for å få arbeidsplassen din til å satse på noe nytt.
Forfatterne av boken har jobbet på toppnivå i norsk politikk. For prisen av 10 minutter hos First House får du deres viktigste erfaringer og beste råd om hvordan du påvirker norsk politikk. De deler av egne suksesser og feiltrinn både innenfor og utenfor regjeringskontorene.
Du vil noe, og du trenger verktøyene for å vinne frem. Denne boka gir deg det.
(--)
Sagt og skrevet om Jakta på makta:
«En viktig og god bok om hvordan folk flest kan påvirke politiske beslutninger» Sigbjørn Aanes, tidligere statssekretær for Erna Solberg
«Smart, morsom, nyttig - og kort!» Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten.
«En velskrevet framstilling av hvordan ulike norske aktører søker å påvirke beslutningstakere, og en nøktern guide til hvordan du selv kan gå fram for å få det som du vil» Ola Magnussen Rydje, kommentator i Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Jakta på makta
Bokmål Innbundet 2018

Flere bøker av Ketil Raknes og Bård Vegar Solhjell: