Jakten på Thunder av Eskil Engdal og Kjetil Sæter (Ebok)
Ebok

Jakten på Thunder (Ebok)

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 6.03 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241914829
Omtale Jakten på Thunder

Den norskbygde tråleren Thunder er verdens mest kjente piratskip, etterlyst på alle hav for rovfiske og miljøkriminalitet. Ingen vet med sikkerhet hvem som styrer eller eier tråleren, og ingen har hittil klart å stanse den. 

Den unge kaptein Peter Hammarstedt i miljøorganisasjonen Sea Shepherd er på tokt i Antarktis da han plutselig får øye på Thunder. Skipene befinner seg i et av verdens mest avsidesliggende havområder, femten dager fra nærmeste havn. Men han bestemmer seg for å ta opp jakten. 
Vinneren vil bli den som har mest mat, drivstoff og utholdenhet. På land følger en hemmelig Interpol-operasjon dramaet på havet fra time til time. 

Jakten på Thunder er en medrivende dyphavsthriller. Forfatterne følger den intense nervekampen mellom de to skipenes kapteiner, samtidig som de tar opp jakten på mafiaens bakmenn. Vi får innblikk i en verden av enorm fortjeneste og skjulte eiere, mafia og rovdrift på mennesker og natur.

Til toppen

Forfatterne har begått en strålende etterforskning, alliert seg med gode kilder, og til og med fått involverte i tale.
Fartein Horgar, Adresseavisa

Andre utgaver

Jakten på Thunder
Bokmål Innbundet 2017
Jakten på Thunder
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Eskil Engdal og Kjetil Sæter:

Anmeldelser Jakten på Thunder

«Forfatterne har begått en strålende etterforskning, alliert seg med gode kilder, og til og med fått involverte i tale. «Jakten på Thunder» er spennende som en thriller, og gir god innsikt i en flik av den sorte økonomien som systematisk utpiner vår klode.» 
Fartein Horgar, Adresseavisa 

«Som skriftstykke snakker vi altså om en profesjonell håndverksjobb, men som researcharbeid er Jakten på Thunder et mesterverk, på grensen til kunst. Fotnoter som belegger hver minste bevegelse inngir stor tillit, blant annet til at bokens mange rekonstruerte scener bygger på holdbart grunnlag.» 
Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet

«Havdyp thriller fra kaldblodig virkelighet. … De drevne journalistene Eskil Engdal og Kjetil Sæter bruker thrillerens form og språk når de formidler kampen mot de mystiske rovfiskerne … Jakten på «Thunder» er en perfekt journalistisk fortelling … en blanding av spenningsroman med alle dens litterære virkemidler og reiseskildring av den gode, gamle sorten ... Allerede tidlig i mars er det mulig å fastslå at dette er julegaven til far.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Et glimrende eksempel på litterær dokumentarisme av beste kvalitet»
Sindre Hovdenakk, VG 

Til toppen