Jeg lever et liv som ligner deres (Innbundet)

en levnetsbeskrivelse

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 167
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205515574
Kategori: Biografier og memoarer

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Jeg lever et liv som ligner deres
En levnetsbeskrivelse.

Jeg har en medfødt muskelsykdom. Jeg er rullestolbruker. Jeg har høy utdannelse. Jeg er i jobb. Jeg er familiefar. Jeg er tilsynelatende vellykket. Hva skulle til for å komme hit?
Jeg lever et liv som ligner deres handler om å leve i en sårbar kropp. Det er en fortelling om arbeid, om drømmer og om en lengsel etter det allmenne. Det er en bok om det vanlige og det uvanlige livet.
Inn i det ukjente; vi vet ikke hvor vi er på vei.Vi seiler i en båt som lekker, vi vet at vi er døende dyr.Vi drømmer om Bysants, vi øser det vi makter, vi seiler sammen.Vi er argonauter, kosmonauter, eventyrere, utforskere. Vi er på reise.

Anmelderne mener:
«Ikke bare er det for Grues del på mange måter et liv mot alle odds. Men han beskriver det også så vakkert og klokt at det får en til å tenke på sakprosaens store stilister, som amerikanske Joan Didion (...) Et litterært mesterverk som anbefales på det sterkeste!»Marius Wulfsberg, Dagbladet
«Et mesterverk om eget liv.»Jan Askelund, Stavanger Aftenblad
«Jan Grues levnetsskildring går utenpå det meste av norsk selvbiografisk sakprosa. (...) Boken vil med stor sannsynlighet bli stående som en merkestein for at en ny modenhet er i ferd med å nå den selvbiografisk baserte litteraturen også i norsk sakprosa.»Ane Farsethås, Morgenbladet

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Jan Grue:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: