Jobb kunnskapsbasert! (Heftet)

En arbeidsbok

Forfatter:

, , , og

Forfatter: , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Å arbeide og undervise kunnskapsbasert (1. utg.)
ISBN/EAN: 9788279501626
Kategori: Sykepleie
Fag: Sykepleiefag
Nivå: Akademisk
Omtale Jobb kunnskapsbasert!

Dette er andre utgave av Å arbeide og undervise kunnskapsbasert. Boka er en arbeidsbok og er fortsatt basert på trinnene i kunnskapsbasert praksis. Innholdet er bearbeidet og oppdatert med vesentlige endringer i struktur og layout.

Med denne boka ønsker forfatterne å vise norske helsearbeidere hvordan de kan bli bedre til å etterspørre, finne og bruke eksisterende forskning i fagutøvelsen. Stortingsmelding nr. 13 (2011–2012), Utdanning for velferd; Samspill i praksis, påpeker at framtidens brukere og pasienter skal møte trygge og kompetente velferdsarbeidere som samarbeider godt, som lytter til deres behov og ønsker, og som gir kvalitetssikret og kunnskapsbasert hjelp. Det påpekes videre at helse- og sosialfagutdanningene trenger en fornying for å kunne tilby den kompetansen samfunnet vil trenge i framtiden.

Arbeidsboka er skrevet for sykepleiere og for lærere og studenter i bachelorutdanningen og i etter- og videreutdanninger innen sykepleie. Vi har stor tro på at også andre helsefaggrupper vil ha nytte av Jobb kunnskapsbasert.

Til toppen

Du vil kanskje også like