Joe Bar Team (Innbundet)

7 bøker + MC-leksikon for ferskinger

Forfatter:

, , og

Christian Debarre (Illustratør) Stéphane Deteindre (Illustratør) Henri Jenfèvre (Illustratør) Silje Hermansen (Oversetter) Jens E. Røsåsen (Oversetter) Espen Schulerud Søland (Oversetter) Ann-Louis Nerem (Oversetter) Stein Rømmerud (Oversetter)

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Illustratør: Debarre, Christian , Deteindre, Stéphane og Jenfèvre, Henri
Forlag: Egmont Comics Nordic
Språk: Bokmål
Oversatt av: Hermansen, Silje , Røsåsen, Jens E. , Søland, Espen Schulerud , Nerem, Ann-Louis og Rømmerud, Stein
ISBN/EAN: 9788242949141
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Joe Bar Team
Kult-serie er tilbake! Når det gjelder rusing (av motor'n altså), sladding og skryt, er det ingen som slår gjengen som henger på baren til Joe. Ett stk respatex-bar, myteomspunne sykler og individer som har det mest i kjeften - det blir det sirkus av!
Hva er egentlig det viktigste for en biker? Er det veien eller kafeen? Dødsløpene eller opprøret? Kubikken eller bertene? Det er ikke lett å si. En del cowboy, en del kamikazepilot og en del outlaw er man uansett. Men det er én ting disse rebellene fra forstedene er enige om - motorsykkel er en livsstil som staves F-R-I-H-E-T.
Boksen inneholder åtte album, tre av disse har aldri tidligere blitt utgitt på norsk. Blant disse er et "biker-leksikon for dummies" hvor man finner alt man trenger å vite, som man aldri hadde turt å spørre om, for å forstå det komplekse universet til dette folket på to hjul.

Til toppen