Judaskysset (Heftet)

kriminalroman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 316
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205492448
Kategori: Krim og spenning
Omtale Judaskysset
Det går alltid an å falle dypere!

Mikael Wulf er politimann ved Kriminalvakta, Oslo-politiets frontlinje overfor grov voldskriminalitet. Han tilkalles ved brå død, likfunn og voldtekter.
En dag rykker han ut på et overdosedødsfall på Oslo S, et dødsfall som viser seg å være et mulig drap. Den døde har delt leilighet med Mikael Wulfs narkomane fosterbror William, som er forsvunnet. Det samme er det tredje medlemmet av kameratgjengen. Og et stjålet parti heroin. Som noen vil ha tilbake for enhver pris.
Mikael frykter at fosterbroren er i alvorlig fare og begynner på egen hånd å utforske rusmiljøet rundt Oslo S. Sporene leder ham ut på en svart odyssé, i katakombene under Sentralstasjonen, i gamle etterlatte tollceller, og inn i sitt eget sinns mørke.
«Realistisk og rått om rus.»Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen
«Misbrukere, pårørende, dopselgere og ordensmakt møtes i realistisk krim om narkohovedstaden Oslo.»Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
«Eirik Husby Sæther skriver særdeles realistisk og deskriptivt, og bruker god tid på å bygge en troverdig intrige. Han skriver med innsikt om selve politiarbeidet og den tekniske etterforskningen, på en måte som gir mening.»Sindre Hovdenakk, VG

Til toppen

Flere bøker av Eirik Husby Sæther:

Bøker i serien