Juksekokeboka (Innbundet)

snarveier til god mat

Forfatter:

Mette Møller (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 215
Illustratør: Møller, Mette
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275476829
Kategori: Mat og drikke
Omtale Juksekokeboka
Føler du noen ganger at tida ikke strekker til? Uansett hvor glad du er i å lage mat, har du dager hvor du er nødt til å hive sammen noe til deg selv eller familien din på rekordtid. Hva gjør du da hvis du likevel har lyst på noe godt? Hvordan kan du få maksimal matglede ut av minimalt med tid? Svaret finner du i Juksekokeboka. Den gir deg alle snarveiene du trenger for kjappe, enkle og gode hverdagsmiddager - enten du er stressa småbarnsforelder, sulten student eller singel med altfor liten tid mellom arbeidsdag og kveldsprogrammet. 

Uten å kompromisse på smak deler blogger, matjournalist og tobarnsmor Susanne Kaluza de smarte triksene, de kjappe grepene og de lure knepene som gir deg en deilig middag på bordet i en fei. Hvilken mat og hvilke ingredienser er aller raskest å tilberede? Hvordan kan du egentlig pimpe et glass pastasaus eller en karriblanding slik at det smaker som en ordentlig festmiddag? Hvordan kan du variere enkle klassikere som pai, tomatsuppe eller kjøttsaus? Hva slags halvfabrikata eller frossenmat er det verdt å bruke - og hvilke bør du styre unna? Hvordan kan du bruke redskaper som mikrobølgeovn eller stavmikser til å vinne tid på kjøkkenet? Juksekokeboka er matboka som ikke er redd for å hjelpe deg i hverdagen - akkurat slik den er.

Forfatteren Susanne Kaluza drifter den populære foreldrebloggen susannekaluza.com. Her deler hun mattips, nister, aktiviter og annen inspirasjon for tusenvis av daglige lesere. 

Til toppen