Julen kommer til Mummidalen (Innbundet)

Serie: Mummitrollet 

Forfatter:

og

Filippa Widlund (Illustratør) Line Almhjell (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 30
Illustratør: Widlund, Filippa
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Julen kommer til Mumindalen
Oversatt av: Almhjell, Line
Serie: Mummitrollet
ISBN/EAN: 9788241950131
Kategori: Barnebøker
Alder: 3 - 6

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Julen kommer til Mummidalen
Her er boka for neste generasjons Mummielskere. Helt uimotståelig!

Mummitrollet er vekket fra sin lange vintersøvn, og alle i Mummidalen er veldig urolige. Noe som heter JULEN, skal komme allerede samme kveld! Og den mystiske julen ser ikke ut til å være hyggelig i det hele tatt - hvis du dømmer etter hvor stresset alle er. Juletre, julemat og julepresanger må skaffes før julen kommer.

Julen kommer til Mummidalen er basert på Tove Janssons novelle Grantreet fra 1962. Den har blitt omarbeidet for bildebokformatet av forfatterne Alex Haridi og Cecilia Davidsson og illustrert av Filippa Widlund, basert på Tove Janssons originaler. Boken er en del av Bonnier Carlsens satsning for å utvikle nye bøker for neste generasjon Mummi-elskere. De nye bøkene vil forholde seg til Tove Janssons klassiske historier og i både tekst og bilde formidle magien, visdommen, kjærligheten, lyset og mørket i Mummi -verdenen.

Tove Jansson (1914-2001) var en finlandssvensk forfatter, bildekunstner og tegneserieskaper. Hun skapte de kjære Mummitroll-bøkene, og gjorde en allsidig karriere både som forfatter og som visuell kunstner. Bøkene hennes er oversatt til over 50 språk.

Til toppen

Bøker i serien