Kampen om imperiet (Innbundet)

Serie: Imperium 4

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 519
Forlag: Front forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Battle for Empire
Oversatt av: Lia, Anlaug
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788282602105
Kategori: Romaner
Omtale Kampen om imperiet
Mer enn tretten år er gått siden krigen mellom Akkad og Sumer. Nå står en enda sterkere motstander klar til å invadere Akkad, Landet mellom elvene. Eskkar, Trella og byen Akkad må bekjempe denne nye fienden med list og kraft. Samtidig strir de med sønnen Sargon og hans opprørske og farlige atferd, som skal vise seg å true både byens fremtid og livene til Eskkar og Trella.

Mens Eskkar møter sin gamle klan til en kamp der kun en av partene kan overleve, sendes Sargon til Akkads allierte på steppene. Hos denne steppeklanen skal han enten å få en lærdom om ære, eller dø i forsøket. Sargon drømmer om å overta makten etter foreldrene sine, men møter Tashanella, den vakre og talentfulle datteren til klanens overhode. Hun skal vise ham en annen vei. Sargon blir imidlertid sendt i kamp og må lære å bli en ekte kriger, ikke bare for å overleve, men for å redde både Tashanella og byen Akkad.

Imperium - Kampen om imperiet er fjerde bok i Imperium-serien og fortsettelsen på den historiske sagaen om Eskkar og Trella, og sivilisasjonens vugge.

Til toppen

Andre utgaver

Kampen om imperiet
Bokmål Ebok 2015
Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: