Kampen om imperiet av Sam Barone (Ebok)
Ebok

Kampen om imperiet (Ebok)

Serie: Imperium 4

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.42 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Front forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Battle for empire
Oversatt av: Lia, Anlaug
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788282603928
Kategori: Romaner og Romaner
Omtale Kampen om imperiet
Imperium er en fantastisk og spenningsfylt reise tilbake i tid, til sivilisasjonens vugge. Kampen om imperiet er bok 4 i serien.

Det voksende imperiet Akkad skal møte sin verste fiende hittil.

Mer enn tretten år er gått siden krigen mellom Akkad og Sumer. Nå står en enda sterkere motstander klar til å invadere Akkad. Landet mellom elvene. Eskkar, Trella og byen Akkad må bekjempe denne nye fienden med list og kraft. Samtidig strir de med sønne Sargon og hans opprørske og farlige atferd, som skal vise seg å true både byens fremtid og livene til Eskkar og Trella.

Mens Eskkar møter sin gamle klan til en kamp der kun en av partene kan overleve, sendes Sargon til Akkads allierte på steppene. Hos denne steppeklanen skal han enten få en lærdom om ære, eller dø i forsøket. Sargon drømmer om å overta makten etter foreldrene sine, men møter Tashanella, den vakre og talentfulle datteren til klanens overhode. Hun skal vise ham en annen vei. Sargon blir imidlertid sendt til kamp og må lære å bli en ekte kriger, ikke bare for å overleve, men for å redde både Tashanella og byen Akkad.

Til toppen

Flere bøker av Sam Barone:

Bøker i serien