Kaptein Nero av Ingvar Ambjørnsen (Lydbok-CD)

Kaptein Nero (Lydbok-CD)

Samson og Roberto nr. 4

Serie: Samson & Roberto 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Christiansen, Anders Baasmo
Spilletid: 1:53
Antall enheter: 2
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Samson & Roberto
ISBN/EAN: 9788202424367
Alder: 4 - 8
Omtale Kaptein Nero
Det fredelige livet på Fjordgløtt pensjonat blir forstyrret av at mystiske ting skjer ute på havet. Samson & Roberto vil prøve å finne ut hva det er, men de aner ikke hvor farlig dette kommer til å bli.
«Da Roberto våknet, trodde han at han var død. Han trodde døden var et vått gulv, og lyden av vann som dryppet ned fra et tak han ikke kunne se. Riktig trasige greier. Han tenkte på alle de fine årene han hadde tilbrakt sammen med gode venner på Fjordgløtt pensjonat, og ble nokså motløs over sin nye tilværelse som død katt. Men så hørte han en svak fnising i mørket. Det var den umiskjennelige fnisingen som lille Olli ga fra seg når hun kilte seg selv på magen. Rett og slett ikke til å ta feil av.»

Til toppen

"Kaptein Nero" er en historie full av humoristiske krumspring og referanser til annen litteratur, ikke minst Jules Vernes "En verdensomseiling under havet"(...)
Frid Feyling, VG

Andre utgaver

Kaptein Nero
Bokmål Innbundet 2013
Kaptein Nero
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Ingvar Ambjørnsen:

Anmeldelser av Kaptein Nero

"Kaptein Nero er en historie full av humoristiske krumspring og referanser til annen litteratur, ikke minst Jules Vernes «En verdensomseiling under havet».(...) Gjennom hele boka kan vi glede oss over Per Dybvigs elleville tegninger som levendegjør historien. En bok som egner seg ypperlig for høytlesning eller som lydbok for hele familien på lange bilturer."
Frid Feyling , VG

"Rå historiefortelling i en suveren og humoristisk stil har gjort Ingvar Ambjørnsens bøker om hunden Samson og katten Roberto til noen av de beste norske barnebøkene av nyere dato som jeg vet om."
Mette Hovsødegård, Aftenposten

"Hvis det skrives bedre barnebøker enn Ingvar Ambjørnsens Fjordgløtt-bøker, vil jeg gjerne vite om det"
Atle Christiansen, Aftenposten

 

 

Til toppen

Bøker i serien