Kaptein Sabeltann og heksegryta (Innbundet)

Serie: Kaptein Sabeltann 

Forfatter:

Egil Nyhus (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 32
Illustratør: Nyhus, Egil
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kaptein Sabeltann og heksegryta
Serie: Kaptein Sabeltann
ISBN/EAN: 9788202210427
Kategori: Barnebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Kaptein Sabeltann og heksegryta
Kaptein Sabeltann og heksegryta er en fargerik og fantasifull gavebok med oppgaver og labyrinter. Kaptein Sabeltann har fått tak oppskriften på hvordan man kan forvandle gråstein til gull! Bli med ham i jakten på tingene han trenger til oppskriften.

Vil du bli med Kaptein Sabeltann på reise i en magisk og mystisk verden?

Kaptein Sabeltann har fått tak i svarteboka til heksa Miriam av Gral. En tryllebok stapp full av trolldomsoppskrifter! Kaptein Sabeltann leter fram sidene som forteller hvordan man kan forvandle gråstein til gull. Tingene han trenger til oppskriften, bringer Kaptein Sabeltann og mannskapet hans ut på reise; gjennom trollmannens hage, trollenes kjøkken og landet der frosten er evig. Før ferden går videre til den mørke kjelleren, til museet for føtter og bein som kan gå, byen av grått hvor fargen er borte, øya med lurvende leven og røre -- og til slutt til Miriams heksehus.

Kaptein Sabeltann og heksegryta er en fargerik og fantasifull oppgave- og labyrintbok. Boka er også en myldrebok og en fortellingsbok. Pekebok for de minste, og spennende oppgaver for de større.

Til toppen

Flere bøker av Terje Formoe:

Bøker i serien