Keto for nybegynnere (Heftet)

et banebrytende kosthold for vektreduksjon, velvære og god helse!

Forfatter:

Ida Andenæs (Oversetter)

Keto for nybegynnere er boken for deg som vil ha inspirasjon til å enkelt komme igang med et ketogent kosthold, med enkle og varierte retter.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 207
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: The beginner's keto diet
Oversatt av: Andenæs, Ida
ISBN/EAN: 9788283110241
Kategori: Kosthold
Omtale Keto for nybegynnere
KETO - er det banebrytende kostholdet som gir deg helseeffekter og vektreduksjon samtidig. Dette er et velsmakende, forfriskende og berikende kosthold og denne boken forklarer deg hvordan du går i gang. Ketoget kosthold har vist seg å ha mange positive helseeffekter, og kan være et nyttig redskap for en rekke helseplager. For å gjøre overgangen til et ketogent kosthold på en enkel og inspirerende måte, har Martina skrevet denne boken. Her finner du oppskrifter som får deg i gang, utfordrer smakene dine og byr på både alt fra melkefritt til meksikansk! FROKOST - SMÅRETTER - LUNSJ - SALATER & SUPPER - MIDDAGER - DESSERTER - HELSERÅD

Martinas bok er full av velsmakende, friske og oppkvikkende oppskrifter. Med denne boken tar du kanskje det første skrittet i retning av en sunnere og klokere hverdag. Dersom du allerede er kjent med keto, får du her ny inspirasjon og over 100 oppskrifter du kan glede deg og andre med. Keto kan faktisk alle klare, la denne boken vise deg veien! Her får du teorien du trenger, oppskriftene som gjør det gøy og veldig fort ser du resultatene av KETO!

Til toppen

Andre utgaver

Keto for nybegynnere
Bokmål Ebok 2019