Keto (Innbundet)

optimer din fettforbrenning og gå ned i vekt

Forfatter:

Marie Lexow (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 239
Forlag: Memo
Språk: Bokmål
Originaltittel: Keto
Oversatt av: Lexow, Marie
ISBN/EAN: 9788293493327
Kategori: Kosthold

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Keto

Alt du trenger å vite for å lykkes med KETO i hverdagen!

KETO er den hurtigst voksende kosttrenden og livsstilen både her hjemme og i utlandet. KETO tar over der hvor paleo, lavkarbo og LCHF slapp, og tilbyr en svært enkel måte å få kroppen til å optimere sin fettforbrenning, redusere appetitten og gjøre vekttap til noe som både er enkelt og behagelig.

I «KETO» presenterer kostholdsrådgiver Jane Faerber 80 fristende og smakfulle oppskrifter. Alle er enkle å lage og har ingredienser du får tak i overalt i Norge. Boken er ikke bare inspirerende og motiverende, men gir også grundig informasjon om hva som skjer i kroppen når man spiser KETO.

Et ketogent kosthold er langt mer enn en slankekur, da det også er antiinflammatorisk og har vist seg effektiv i behandling av blant annet demenssykdommer, diabetes og epilepsi. «KETO» er fylt av spennende og viktig bakgrunnsinformasjon, og du får vite hvordan KETO helt konkret kan optimere din fettforbrenning og derigjennom avbalansere hormonene dine, blodsukkeret ditt og appetitten din. Jane Faerber gir også gode råd og strategier til deg som kombinerer KETO med intensiv trening.

Boken inneholder:

  • Bakgrunnsinformasjon om KETO og ketose.
  • Kaloriers rolle i vekttap med KETO.
  • Konkrete råd for å få KETO til å fungere i praksis.
  • Avanserte strategier til deg som trener mye.
  • Hjelp til porsjonsstørrelser og fordeling av karbohydrater, proteiner og fett.
  • 80 næringsberegnede oppskrifter med få karbohydrater.

Til toppen

Om forfatter Jane Faerber

Om forfatteren

Jane Faerber er en av Danmarks mest populære kost- og helseprofiler. Hun blogger på Danmarks mest besøkte sunnhetsblogg, Madbanditten.dk. Hun har tidligere skrevet flere bestselgere om livsstilen LCHF (lavkarbo). «KETO» gikk rett inn som nummer 1 på bestselgerlisten i Danmark da den ble utgitt i januar 2019.

Til toppen