Kildens utspring av Ayn Rand (Ebok)
Ebok

Kildens utspring (Ebok)

Forfatter:

Johan Hambro (Oversetter)

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig på Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 687
Kopibeskyttelse: Kopibeskyttet
Filstørrelse: 1.9 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: The fountainhead
Oversatt av: Hambro, Johan
ISBN/EAN: 9788293154013
Kategori: Romaner
Omtale Kildens utspring
Ayn Rand har gitt inspirasjon til alt fra ledere, kreative ildsjeler, politikere, statsledere og den alminnelige romanleser.

Kildens utspring er en av grunnene til at hun stadig får nye tilhengere og beundrere, mer enn 50 år etter at den utkom på norsk for første gang. Bøkene hennes har totalt solgt over 30 millioner eksemplarer, og de kommer stadig i nye utgaver verden over. I Norge kan vi glede oss over at fjerde utgave av Kildens utspring nå foreligger i bokhandelen.Howard Roark er den nyskapende arkitekten som ikke bøyer av for press verken fra andre eller fra samfunnet som helhet. Vi møter ham i det han utvises fra Universitetet
Howard Roark har fra første stund gått sin egen vei, og fulgt sin indre bevissthet og overbevisning. Og det kan bety mye motgang, men Roark vet at motgang gjør sterk - til syvende og sist vil han alltid måtte svare for sine handlinger ovenfor seg selv. Roark vil se seg selv i speilet og vite at han lever og leder sitt liv i takt med det han står for. Dette er opptakten til den klassiske romanen Kildens utspring, Ayn Rands gjennombruddsroman.

Til toppen

Andre utgaver

The fountainhead
Engelsk Heftet 2016
The fountainhead
Engelsk Heftet 2005
Kildens utspring
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Ayn Rand: