Kjærlighetens kunst (Nedlastbar lydbok)

indiansk visdom for lykkeligere parforhold

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Mesicek, Jan
Spilletid: 4:05
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mastery of love
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788293154921
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Kjærlighetens kunst
Hva er det som undergraver forholdene våre, enten det er et parforhold eller venneforhold? I denne boken presenterer don Miguel Ruiz lærerike historier slik at vi kan helbrede følelsesmessige sår, gjenvinne den friheten og gleden som vi har rett til, og finne tilbake til den lekenheten som er så viktig i parforhold.

Gjennom en rekke innsiktsfulle og rørende historier fra indianernes tid viser Ruiz hvordan vi kan reparere våre emosjonelle sår, og gjenvinne friheten og gleden som er avgjørende for lykkelige forhold.

Lykken kan bare komme innenfra og er et resultat av din kjærlighet. Når du er bevisst på at ingen andre kan gjøre deg lykkelig, og at lykken er resultat av din kjærlighet, blir du en av toltekernes største mestere, en kjærlighetens mester ...

Boken tar utganspunkt i Toltek-indianernes tradisjon hvor man må mestre bevissthet, forvandling og kjærlighet for å finne sin sanne natur, dvs. lykke, frihet og kjærlighet.

Boken viser hvordan maktkamp gradvis ødelegger de fleste forhold, og viser hvordan vi skal godta og tilgi oss selv og andre for å reparere emosjonelle sår, og gjenvinne frihet og glede som er avgjørende for lykkelige forhold.

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighetens kunst
Bokmål Fleksibind 2021

Flere bøker av Miguel Ruiz:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: