Kjærlighetens usannsynlighet (Innbundet)

Forfatter:

Halvor Kristiansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 487
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The improbability of love
Oversatt av: Kristiansen, Halvor
ISBN/EAN: 9788205485938
Kategori: Romaner
Omtale Kjærlighetens usannsynlighet
En romantisk komedie fra Londons kunstverden

Annie McDee er 31 år og ikke på høyden. Hun er blitt forlatt av samboeren, strever med sin alkoholiserte mor og har - som kokk for en mektig kunsthandlerfamilie - en arbeidsgiver fra helvete. Da hun en dag, på jakt etter en passende gave til en upassende mann, snubler over et gammel maleri i en brukthandel, har hun ingen aning om hva hun har oppdaget.
Snart er en intetanende Annie viklet inn i Londons heftige kunstverden, der russiske oligarker i eksil, grådige sjeiker, desperate auksjonarier og skruppelløse kunsthandlere kappes om å få fatt i maleriet, som viser seg å være et mesterstykke fra attenhundretallet med tittel «Kjærlighetens usannsynlighet».
I sin jakt på kunstverkets sanne identitet skal Annie komme til å avsløre noen av de mørkeste hemmelighetene i Europas historie - og underveis kanskje klare å åpne seg for kjærligheten igjen.
Kjærlighetens usannsynlighet er en romantisk komedie full av fargesterke karakterer og sviende satire over Londons dekadente og iblant absurde kunstverden.

Til toppen

Andre utgaver

The improbability of love
Engelsk Heftet 2016
Kjærlighetens usannsynlighet
Bokmål Ebok 2017

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: