Kjemi, biokjemi og cellebiologi (Heftet)

en innføring

Serie: Kortlest 

Forfatter:

Hanna Waz (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 145
Illustratør: Waz, Hanna
Forlag: Fagbokforl.
Språk: Bokmål
Serie: Kortlest
ISBN/EAN: 9788245019544
Kategori: Sykepleie
Omtale Kjemi, biokjemi og cellebiologi
Kjemi, biokjemi og cellebiologi er en innføringsbok for de naturvitenskapelige fagene i bachelorutdanningen i sykepleie. Grunnleggende kunnskap om kjemi er viktig for bedre forståelse av fag som fysiologi, biokjemi, sykdomslære og farmakologi. Teksten er kort og konsis med gode illustrasjoner. Studenten vil ha utbytte av boken gjennom hele studiet, og den vil også hjelpe leseren til å bestå den nasjonale deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi.
Brynjar Foss er utdannet biolog med doktorgrad innen human fysiologi ved Universitetet i Bergen. Han ble professor ved Universitetet i Stavanger (UiS) i 2014 der han underviste i de naturvitenskapelige fagene for sykepleiestudenter i bachelorutdanningen. Frem til 2015 medvirket Foss i utviklingen av en rekke digitale læremidler ved UiS, inkludert e-kompendium, spill, MOOC og ulike typer videoforelesninger. Siden 2016 har han jobbet med digitale læremidler og kursutvikling i det private næringslivet.
Kjemi, biokjemi og cellebiologi inngår i Fagbokforlagets «kortlest»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.

Til toppen

Flere bøker av Brynjar Foss:

Bøker i serien