Kjemikeren av Stephenie Meyer (Ebok)
Ebok

Kjemikeren (Ebok)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.44 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The chemist
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788205499423
Kategori: Krim og spenning
Omtale Kjemikeren
Alex er tidligere agent for den amerikanske regjeringen og den beste kjemikeren de noen gang har hatt. Nå er hun selv på flukt fra dem ...

I denne fengslende bladvenderen må en eks-agent på flukt fra sine tidligere arbeidsgivere, påta seg et siste oppdrag for å renvaske seg, og redde livet. Hun jobbet tidligere for den amerikanske regjeringen, men det var det svært få som kjente til. Som ekspert på sitt område var hun en av de mørkeste hemmelighetene til et byrå så hemmelig at det ikke engang har noe navn. Og da byrået avgjorde at hun var en fare, slo de til mot henne uten forvarsel.
Nå oppholder hun seg sjelden lenge på samme sted, og bytter stadig navn. De har drept den eneste personen hun stolte på, men noe av det hun vet, er fortsatt en trussel. Byrået vil ha henne ryddet av veien, så fort som mulig.
Da hennes tidligere overordnede tilbyr henne en utvei, skjønner hun at det er hennes eneste mulighet til å unnslippe dødsdommen de har felt over henne. Men det innebærer at hun må gjøre en siste jobb for sine tidligere arbeidsgivere. Til sin forskrekkelse blir situasjonen hennes bare enda farligere med den informasjonen de gir henne. Hun bestemmer seg for å konfrontere trusselen, og forbereder seg på den tøffeste kampen i hele sitt liv, men oppdager at hun faller for en mann som bare kan gjøre det enda vanskeligere for henne å overleve. Mens alternativene raskt bli færre, må hun benytte sine unike evner på en måte hun aldri hadde drømt om.
I denne tettvevde thrilleren skaper Meyer en tøff og fascinerende ny heltinne, med svært spesialiserte ferdigheter. Og hun viser igjen hvorfor hun er en av verdens mestselgende forfattere.

Til toppen

Andre utgaver

The chemist
Engelsk Heftet 2016
Kjemikeren
Bokmål Innbundet 2017
Kjemikeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Kjemikeren
Bokmål Lydbok-CD 2017
The chemist
Engelsk Heftet 2017