Klagesang (Heftet)

Serie: Press pocket 

Forfatter:

Knut Johansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 693
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lamentation
Oversatt av: Johansen, Knut
Serie:
ISBN/EAN: 9788232800643
Kategori: Krim og spenning

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Klagesang
Kong Henrik 8 er døende, og i maktapparatet rundt ham kjemper protestanter og katolikker på liv og død. Den seirende fløyen vil overta kontrollen over kongens etterfølger, åtte år gamle prins Edward. Kjetterne jages i Londons gater og brennes på bål, noe som skaper frykt og hysteri i byen. Den katolske fraksjonen setter imidlertid inn et strategisk støt mot den kanskje mest betydningsfulle protestanten av dem alle, nemlig dronning Catherine Parr.

Dronningen har i all hemmelighet skrevet et personlig bekjennelsesskrift, et skrift som går langt i radikal protestantisk retning. Manuskriptet blir stjålet fra hennes indre gemakker, og i det intrigante klimaet som hersker ved hoffet, vil denne teksten kunne sette hennes liv i fare om den faller i gale hender. Shardlake blir innkalt for å undersøke saken, en etterforskning som stiller hans lojalitet til dronningen på en hard prøve, og som utsetter ham selv og hans nærmeste for livsfare.

Klagesang er bok nummer seks i romanserien om den pukkelryggede advokaten Matthew Shardlake og London i tudortiden. Sansom byr på grundig research, originale intriger, sterke karakterskildringer og stor fortellerkunst.

Til toppen

Andre utgaver

Klagesang
Bokmål Ebok 2015
Klagesang
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av C.J. Sansom:

Bøker i serien