Kofteboken (Innbundet)

2

Forfatter:

og

Liv Sandvik Jakobsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 207
Illustratør: Jakobsen, Liv Sandvik
Forlag: Sandvik & Samsøe
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299981217
Kategori: Håndarbeid
Omtale Kofteboken

Inspirerende strikkebok med fargerike og frodige bilder, og oppskrifter til mange kofter! Alle inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller fått helt nytt design. Hele tiden har vi hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet! 

I motsetning til de gamle oppskriftene som tar utgangspunkt i at man både er en erfaren strikker og en kyndig mønsterleser og dermed hopper over en del detaljer, har vi forenklet alle oppskrifter til dagens strikkere. Gjennom tekst og diagrammer vil du kunne følge forklaringene skritt for skritt. I tillegg kan du velge i størrelser fra XS til XXXL. De gamle er ofte kun oppgitt i èn størrelse. 

Den erfarne kan slå seg løs med mye mønster, flere tråder og påfølgende montering. Den som ikke har strikket så mye har muligheten til å gå for den enkle ensfargede koften med rundt bærestykke og kun mønster på dette. Noe for en hver smak altså, men vi oppfordrer alle til å prøve. Om man ikke har strikket så mye tidligere, er det ingen skam å spørre en erfaren strikker om råd! 

Til toppen

Flere bøker av Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen: