Kokk- og servitørfag (Heftet)

restaurant- og matfag vg2

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 534
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788245006469
Omtale: Kokk- og servitørfag
Denne boka er en del av et læreverk for programområdet kokk- og servitørfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Den tar for seg tema som er viktige for alle som skal tilberede eller servere mat, for eksempel mikrobiologi og hygiene, kvalitet og regelverk, kosthold, ernæring og helse. Den tar også for seg etikk og miljø, marked, økonomi og service, og den forteller litt om drikkevarer og om tradisjon og trender når det gjelder mat. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Til toppen

Andre utgaver

Kokk- og servitørfag
Nynorsk Heftet 2008