Kokken Trym (Innbundet)

Forfatter:

Morten Brun (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 95
Illustratør: Brun, Morten
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248915058
Kategori: Faktabøker
Alder: 9 - 12

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Kokken Trym
Barn kan lage mat, og barn kan lage god mat. Mat som smaker digg, mat som er ordentlig, mat som er sunn og mat som er skikkelig bra. På skolekjøkkenet i fjerde klasse lærte Trym og de andre elevene i klassen hans hvordan man kunne lage tomatsuppe av pose. Det var da han fikk ideen om å lage en kokebok for barn med ordentlig mat, laget av barn.

Å lage mat er ikke så vanskelig, og det du lager selv blir alltid bedre enn det du kjøper ferdiglagd eller på pose, er Tryms filosofi.

Oppskriftene i denne boka er mat han har laget selv, og mat du kan lage til hverdag.

Du kan godt lage det sammen med voksne eller venner, og du kan lage det helt selv.

Trym håper du vil prøve å lage noen av matrettene fra kokeboka hans, eller finne opp noen helt nye retter selv. For som han sier: Det er bedre å gjøre feil enn å ikke prøve å lage mat i det hele tatt.

Til toppen

vil bli satt pris på av matinteresserte barn
Hege Lyngved Odinsen, VG
Anmeldelser av Kokken Trym

«Boken starter med basiskunnskaper på kjøkkenet før den går over på enklere retter som omelett og asparges med spekeskinke. Lenger ut i boken blir det både filetering og hjemmelagede fiskepinner, samt karamellpudding til dessert. Den 10 år gamle forfatteren Trym trøster på veien med at det ikke er farlig å gjøre feil, prøv deg frem og du vil klare det. Lettfattelig skrevet og forholdsvis enkle retter som nok vil bli satt pris på av matinteresserte barn. Hva med BLÅ kyllingnuggets?»
Hege Lyngved Odinsen, VG

Til toppen