Kokos av Tor Åge Bringsværd (Lydbok-CD)

Kokos (Lydbok-CD)

Serie: Karsten og Petra 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Gundersen, Inger
Spilletid: 0:50
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Karsten og Petra
ISBN/EAN: 9788202323660
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 1 - 3
Omtale Kokos

Endelig blir vi kjent med Kokos - verdens minste elefant. Han er liten og blå, og bor på Petras rom i en eske som det har vært kokosboller i.

Kokos leker sammen med Løveungen og Frøken Kanin, og når Kokos ikke finner den grønne lua si hjelper de ham å lete. Når Trollmor ringer Kokos og forteller at en av trollungene hennes er borte, hjelper de også henne å lete. En dag har Kokos bursdag. Mens de andre plukker overraskelsesblåbær til ham, venter Kokos alene. Han føler seg litt ensom. Men får plutselig en ny venn. Eller en leieboer. Hun heter Henriette og er en liten mus.

Denne lydboka er delt inn i episoder basert på bøkene om Kokos. Dessuten får du høre en historie som fortelles for aller første gang på denne lydboka, og det er fortellingen om den hemmelige bærturen.

Lydboka er som alle de andre bøkene fra Karsten og Petra-universet full av sang og musikk.

Inneholder sangene:

Kokos synger sangen om seg selv, Kosedyrsangen, Alle tre synger letesangen, Den helt naive sangen om at alle kan være venner bare de vil og prøver, Kokos synger en andpusten sang om at det er mørkt i skogen, Sang om at det er mest skummelt det vi ikke ser, Trollmors voggevise, Bærplukkesang, Glemtesangen og bursdagssangen.

Til toppen

Andre utgaver

Kokos
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Tor Åge Bringsværd:

Bøker i serien