Konkurranserett i et nøtteskall av Jan Magne Juuhl-Langseth, Anders Thue, Per Kristian Bryng, Peder Østbye, Martin Jonassen og Sofia Lazaridis (Ebok)
Ebok

Konkurranserett i et nøtteskall (Ebok)

Serie: Nøtteskallserien 

Forfatter:

, , , , og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter: , , , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 279
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.62 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788205477094
Kategori: Jus
Omtale Konkurranserett i et nøtteskall
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett.

Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en oversikt over grunnprinsippene i konkurranseretten: kontroll med samarbeid, kontroll med misbruk av dominerende stilling og kontroll med fusjoner og oppkjøp..Boken dekker både norsk konkurranserett og EU/EØS-konkurranseretten og gir en oversikt over de prosessuelle rammene for konkurranseretten, herunder privat håndheving av konkurransereglene.
Forfatterne er alle er.tilknyttet konkurranserettsgruppen i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. De har erfaring med konkurranserettslig og konkurranseøkonomisk rådgiving innenfor de fleste sektorer, særlig i regulerte sektorer som telekommunikasjon, finans og næringsmidler. Flere av forfatterne har bakgrunn fra ulike konkurransemyndigheter, både nasjonalt og på EØS-nivå i Brussel. De har også erfaring med å prosedere konkurransesaker i nasjonale domstoler og for de europeiske domstolene i Luxembourg.
Les første kapittel gratis her og.se om boken er noe for deg:

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Jan Magne Juuhl-Langseth, Anders Thue, Per Kristian Bryng, Peder Østbye, Martin Jonassen og Sofia Lazaridis:

Bøker i serien