Kontakt Påbygging (Fleksibind)

Norsk for påbygging Vg3

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202450779
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Norsk
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Grunnbok
Omtale Kontakt Påbygging

Kontakt Påbygging er nyskrevet for påbyggingskurset Vg3. Verket følger i sporene til Kontakt Vg1–Vg2, men kan brukes uavhengig av hvilket verk elevene har brukt tidligere.

Alt i én bok
Teoristoff og tekstsamling er i samme bok, det gjør lærestoffet lettere tilgjengelig. Særegent for læreverket er at teoridelen har grundige omtaler og eksempler fra mange av tekstene som elevene finner i tekstsamlingen. Slik får elevene se hvordan ulike typer tekster skal omtales og analyseres når de selv skal jobbe med liknende tekster. Egne kapitler om retorikk og skriving av tekster viser elevene hvordan de skal skrive tekster med ulike formål.

Utvidet tekstsamling på nett
Tekstsamlingen i boka dekker hele litteraturhistorien, men for å ha flere tekster å velge mellom, har vi en egen tekstsamling på nett som supplerer og utvider tekstsamlingen i boka. Det er oppgaver til alle tekstene.

Veien mot eksamen
Påbyggskurset har mye stoff, og eksamensforberedelser er en viktig del av kurset. Vi har med tips og informasjon om eksamensoppgaver og hva som forventes av elevene ved skriftlig eksamen. Dette stoffet kan brukes som oppslagsdel under eksamen.

Elevnettsted med støtte for lesing og skriving
Elevene finner lydbokfiler til alle kapitlene, interaktive oppgaver som elevene kan bruke til å repetere og drille fagstoffet og ressurser og oppgaver som er til god hjelp i arbeidet med lærestoffet.

Lærernettsted med forslag til prøver og oppgaver
På lærernettstedet er det forslag til undervisningsopplegg, forslag til tverrfaglige sjangeroppgaver, forslag til eksamensrettede oppgaver og powerpointer som kan redigeres.

Til toppen

Andre utgaver

Kontakt Påbygging
Nynorsk Fleksibind 2015

Flere bøker av Eva Frisk, Tone Elisabeth Grundvig, Tommy Moum og Siv Sørås Valand: