Kontekst 8-10 (Innbundet)

fordjuping i norsk

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 200
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205410503
Omtale Kontekst 8-10
NYHET! Kontekst Fordypning i norsk tar utgangspunkt i kompetansemålene i faget Fordypning i norsk. For å sikre progresjon og metodisk fleksibilitet, er fagstoffet samlet i én bok slik at lærer og elever kan manøvrere slik det passer på den enkelte skole

Hvert kapittel omfatter kompetansemål, har en kort faglig innføring med tilhørende oppgaver, tekster og dypdykkoppgaver med ulike innfallsvinkler til viderearbeid med stoffet.
Gjennom kapitteloppslagene ønsker vi å fange interessen for emnet samtidig som disse gir mulighet for å koble elevenes førforståelse på fagstoffet.
Intro-delen har problemstillinger som viser til kapitteloppslaget. Deretter følger en kortfaglig innføring i emnet med oppgaver til fagstoffet. Kapitlene har ulike typer tekster som er knyttet til emnet i kapitlet. Oppgavene til tekstene trener også lesetrategier. Alle kapitler avslutter med ulike dypdykkoppgaver og en logg der elevene får mulighet til å reflektere over egen læring gjennom egenvudering.
Læreverket har ni kapitler som dekker fagplanen:
Kapitlene i boka:
1 Språket der du bor
2 Muntlig og skriftlig språk
3 Språkbilder
4 Oversettelser
5 Språk og medier
6 Eksperimenter med tekst
7 Les og presenter
8 Film, teater og musikk
9 Framføringer
Lærerveiledningen til boka har blant annet forslag til årsplanlegging, varierte tips tilundervisningen og ulike typer kopieringsoriginaler.

Til toppen

Andre utgaver

Kontekst 8-10
Bokmål Innbundet 2011

Flere bøker av Kathinka Blichfeldt og Therese Fløtre: